Motivasjonsforedrag utenom det vanlige

"NAV Sør-Trøndelag arrangerte fagdag med mer enn 600 deltagere i september 2014. Konferansier for NAV-dagen var Ragnhild Lund Ansnes og hun gav av seg selv og engasjerte forsamlingen med sin usedvanlig gode formidlingsevne og sjarm. NAV var et relativt ukjent område for Ragnhild, men hun satte seg inn i området og gjorde et grundig forarbeid slik at hun kunne introdusere og stille interessante og gode oppfølgingsspørsmål til innlederne. Det er krevende å holde oppmerksomheten og energien i en forsamling på mer enn 600 mennesker, men der gjorde Ragnhild en strålende jobb. Som tilbakemeldingene etter dagen sier: "Vil (...) trekke fram konferansieren, hun var bemerkelsesverdig dyktig og holdt oss engasjert gjennom hele dagen:) " "Knall konferansier."

Elin Børset Eidissen, NAV Sør-Trøndelag.

Ønsker du å invitere forfatteren av "Liverpoolhjerter" og "Liverpoolhelter" til å underholde på et arrangement eller holde motivasjonsforedrag om lidenskap, hva fotball gjør med fansen, om å tenke utenfor boksen eller om en gründerreise utenom det vanlige? Ragnhild skreddersyr foredrag til din bedrift eller klubb og kan også stille sammen med en av de vaskeekte Liverpool FC-legendene hun har portrettert og jobbet mye sammen med til en motivasjonsdag utenom det vanlige. Hun er også en utmerket konfransier og programleder på seminarer og middager.

Kontakt: post@liverpoolhjerter.no eller Intro Music: Telefon: 974 99 099

Ragnhild 3 Samfundet 

Fotogjengen foto.samfundet.no

 

Tidligere oppdragsgivere:

NAV Sør-Trøndelag, Næringsforeningen i Orkdal, Vestfold Fylkeskommune, Litteraturfestivalen i Vestfold, Finansforbundet, Ørland hovedflystasjon, Garde forsikringsmegling, NM Skøyter, Hell journalistseminar, ColorLine, DnB Eksterne kanaler,

Den kulturelle skolesekken, Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Buskerud Fylkeskommune, Vestagder Fylkeskommune, Nord-Trøndelag Fylkeskommune, Møre og Romsdal Fylkeskommune, Sogn og Fjordane Fylkeskommune, Æ Å Litteraturfestivalen i Trondheim, Forfatterforum, Næringslivsdagene - Surnadal Sparebank, Meldal kommune, Humorfestivalen i Hemne.

Malvik kommune, Næringslivsforeningen i Trondheim, Engasjert nettverk, Norsk Litteraturfestival, Bjørnsonfestivalen, FotballFlora, 5Times,

Nordkapp Fotballfestival, Vestbyen IL, Klæbu Ungdomsskole, Lundheim Folkehøgskole, 

Liverpool FC Supporter's Club Scandinavian Branch (LFCSCSB), Oppdal Kulturhus, Dokkhuset, Coop Camp, Sunndal Kulturfestival, Jamie Carragher 23 Foundation, Studentersamfundet, Kopparn Utvikling.

(Dette er kun et utvalg av oppdragsgiverne.)

Ragnhild 1 samfundet stående

Ragnhild Lund Ansnes innleder med 45 minutters foredrag i Storsalen på Samfundet under temaet: Fotball som lidenskap og galskap. Foto: Fotogjengen foto.samfundet.no

ragnhild og Fowler 2

Ragnhild Lund Ansnes og Robbie Fowler fra et sceneintervju på Clarion hotel og Conferance

Ragnhild Malvik Bibliotek 2

Forfatterbesøk på Malvik bibliotek.

Barnes og Ragnhild lith
 John Barnes og Ragnhild Lund Ansnes. Foto: Tony Wolliscroft
 
TIDLIGERE ARRANGEMENTER 
Hellkonferansen, Stjørdal
 
Foredrag om metodene bak Lund Ansnes to bøker på fotballkultur og særlig hemmeligheten bak hvordan jeg har klart å komme inn i et lukket miljø.
Lørdag 2. februar kommer Ansnes til Hellkonferansen for å fortelle om hvordan hun greide å få innpass i et av de mest mannsdominerte og lukkede miljøer som finnes: den engelske fotballverdenen. Ragnhild Lund Ansnes er den eneste kvinne i verden som har skrevet klubbok for et Premier League-lag. Hun har til og med laget to. Begge for Liverpool FC.
 
Mer info:
 
 
Malvik bibliotek, Vikhammer

Forfatterbesøk med Ragnhild Lund Ansnes. Åpent for alle. Velkommen!

http://www.malvik.kommune.no/forfatterbesoek-i-biblioteket-paa-vikhammer.5158471-168232.html 

Møt forfatter Ragnhild Lund Ansnes 31.januar klokken 18.00

Hun har skrevet bøkene Liverpoolhjerter og Liverpoolhelter. Hun har fått et unikt innblikk i miljøet rundt Liverpool Football Club og kommet tett på mange av de største legendene som har spilt for den verdensberømte fotballklubben de siste femti årene. Nå har alle i Malvik muligheten til å høre hennes fortellinger om Liverpool og om det å ha et brennende hjerte for fotball.Arrangementet er åpent for alle.
 

Evans og Lund Ansnes Charlies agels

"Mer som Mersey" - forestilling i Oppdal Kulturhus klokka 19.30.

Med Roy Evans, konferansierene Ragnhild Lund Ansnes og Jostein Ansnes og en musikalsk reise valgt ut av Pål Tore Holten.

Mer Som Mersey er en hyllest til Liverpool i ord, bilder og toner! Oppdalingen Pål Tore Holten, som er utdannet ved "McCartneyskolen" - Liverpool Institue of Performing Arts, innbyr til Merseyfest.

Et bredt utvalg oppdalsmusikere både fastboende og utflytta framfører musikk med utspring i artister med tilknytning til Mersey. Beatles er selvsagt. I tillegg får vi Chris DeBurgh, Elvis Costello, The Las, Manic Street Preachers, Garry & the Pacemakers m.fl.

To husorkester stiller. Rockebandet består av Pål Tore Holten ( trommer), Roger Gunnesmæl (gitar), Gjert Kristian Øhrn (piano/keyboard), John Anders Moene (bass) og Ole Hjalmar Stamnes (gitar). Folkemusikkavdelinga ledes av Øyvind Sandum (trekkspill). Vokalister og gjestemusikere er fra Liverpool og England, Ronan Boyle. I tillegg har vi med bl.a Tore og Erik Snøve, Stein Harald Bjerke, Inge Lauritzen, Magnus D. Flå, Sarah Frelsøy, Bård Sande, Egil Botten m.fl.

Velkommen til en festkveld med Liverpool i musikk, tekst og bilder.

Alan Kennedy signert lite

Alan Kennedy og jeg sparker igang ny sesong i England i Tromsø og Bodø 17. -18. august. Foto: Tony Wolliscroft.

Celebrate V St Etienne
Gledeshoppet: Hver eneste uke vil noen snakke om nettopp denne kampen og dette målet med Fairclough som han scora mot St. Etienne i 1977. Dette ble starten på Europacup-eventyret til Liverpool FC (som vant finalen for første gang seinere dette året) og som skrev Fairclough inn i historiebøkene. 
 
F 
11. -13. november: Liverpool-cruise med Color Line til Kiel sammen med Roy Evans og Ian Callaghan
 
Liverpool-cruiset med supporterklubben, Liverpoolhjerter og Liverpool-legender var en ubetinget suksess i fjor. Nå gjentar vi suksessen og har invitert to svært viktige menn i Liverpool FCs historie: Ian Callaghan har spilt flet kamper av alle Liverpool-spillere gjennom historien: Svimlende 857 kamper og fikk bare et kult kort (dommeranmerkning som det den gang het). En ekte gentleman både på og av banen. Ingen har jobba lengre for Liverpool FC enn Roy Evans (hvis man ser bort fra The voice of Anfield, George Septhon). 35 år i klubben har Evans med seg i bagasjen - samt eventyrlig mange opplevelser og erfaringer. Til sammen er disse to dynamitt: de representerer hele fem tiår av LFCs historie! Dessuten er de morsomme sammen.
Søndag ser vi Chelsea-Liverpool FC på storskjerm. Konfransier Ragnhild Lund Ansnes varmer opp til kamp sammen med Callaghan og Evans.
På returen fra Tyskland kommer Lund Ansnes til å fortelle noen av sine mange historier fra Liverpoolhelter (og hun forteller aldri det samme foredraget - nytt hver gang!) før Callaghan og Evans deler historier fra livet i Loverpool FC.
Det vil bli mulig å kjøpe Liverpoolhelter-bøker ombord begge dagene til spesialpris.
Aldersgrense 23 år. 

23. -25. november: Ålesund, Oslo og Sarpsborg med Robbie Fowler 

Robbie Fowler

 «En aften med Robbie»

Han ble bare kalt «GOD» - Gud - Robert Bernard Fowler da spilte i den røde trøya. Med 128 mål på 266 ligakamper skapte han seg raskt et navn med fem mål i sin andre kamp for Liverpool høsten 1993. Han tok supporterne med storm og ble en legende i sin egen tid.

Nå kommer han til Norge og blir med oss på supportertreff/boksigneringsturne i Ålesund, Oslo og Sarpsborg. Fowler er en av 14 tidligere LFC-spillere som er portrettert i boka «Liverpoolhelter» til Ragnhild Lund Ansnes. 
Supporterklubben og "Liverpoolhelter" arrangerer treffet i Oslo lørdag, 24. november, klokken 18.00. Sted: Ullevaal Stadion - UBC, Colosseum, inngang J (mot t-banen).

Med oss blir også 23 Foundation - Jamie Carraghers veldedighetsorganisasjon. De stiller med eksklusive signerte effekter - drakter, bilder av nåværende spillere og hele laget.

NB! Selveste Jamie Carraghers stemor spiller for oss, Gery Carragher kommer!!

Slik ser programmet ut (Oslo):
Kl 18.00: Dørene åpner
Boksignering og autografer/bilder sammen med Fowler

Fra kl 19.00:

Konfransier: Jostein Ansnes
Velkommen fra Supporterklubben
Ragnhild Lund Ansnes forteller om sin siste bok - Liverpoolhelter
Presentasjon av 23 Foundation og arbeidet de gjør for barn og ungdom på Merseyside
Robbie Fowler forteller om livet og karrieren på Anfield
Boksignering «Liverpoolhelter»
KopShop
Livemusikk

28. november - 1. desember med Phil Neal.

lfc boksignering Phil og meg 1 

 

ragnhild og roy

Ragnhild Lund Ansnes og Roy Evans

31. august 2010: Bjørnsonfestivalen, Molde

Fotball og litteratur. Hva er det med fotball? Hvordan beskrive gleden, galskapen, skuffelsene og spenningen knyttet til fotball? Går det an å skrive gode bøker om dette? Forfatter, trener og tidligere MFK-spiller Arild Stavrum møter NRK-journalist og forfatter av boka Liverpoolhjerter Ragnhild Lund Ansnes i samtale med poet, supporter og bidragsyter i boka VM 2010 - 32 land 33 tekster, Endre Ruset.

http://www.bjornsonfestivalen.no/Informasjon/Program

23. september: LFC Store, Liverpool ONE:

Boksignering klokka 16 -18 (engelsk tid). Ragnhild signerer "Liverpoolhjerter" på Liverpool FCs butikk i sammen med klubbens mestvinnende spiller gjennom tidene: Phil Neal. Aldri før har ei norsk bok vært i salg i Liverpool FCs butikker og aldri før har en norsk forfatter signert bøker mellom hyllene fylt av røde effekter og offisielle klubbutgivelser. Sikre deg unike jule- og bursdagsgaver med hilsen fra han som har spilt flest kamper på rad i hele engelsk fotballhistorie!

24. september: Historiske feiring på selveste Anfield, Shankly Suite, Centenary Stand klokka 20 (engelsk tid)!

Liverpool FC feirer sin historiske bokutgivelse ved å gi ut den aller første offisielle klubboka på et annet orginalspråk enn engelsk og takker samtidig støtten fra den norske fansen gjennom flere tiår ved å åpne en av sine lounger på selveste Anfield.

Det blir fest med middag, drikke og liveband: Kaya Herstad og hennes band Captain Temper spiller live og forfatter Ragnhild Lund Ansnes av "Liverpoolhjerter" gir oss skråblikk på supportertilværelsen og leser fra tidenes første offisielle klubbutgivelse fra LFC på norsk om de norske røde. Det blir også besøk og historier fra Liverpool-legender som klubbens mestvinnende spiller Phil Neal.

Neal kommer til å gi en spesialllaget pakke med historier for kvelden som viser de sterke båndene mellom Liverpool og Norge. Den utrolige immitatoren og humoristen Darren Farley kommer også for å bringe både litt av både Carragher og Gerrard m.fl. Dessuten blir det andre spennende gjester og overraskelser!

Sunndalsøra, Kultursjokk, Keila, 

Bokprat med forfatter og journalist Ragnhild Lund Ansnes, bildevisning og signering av "Liverpoolhjerter".

http://www.filmweb.no/sunndalkino/incoming/article390445.ece

3. -4. november: Inderøya med DnB NOR

 

 

Søndag 19. desember klokka 17:

Ragnhild Lund Ansnes leser fra "Liverpoolhjerter" i Litteraturlavvoen på torget i Trondheim sentrum. Kom kom!

Mer info: http://issuu.com/julemarkedet/docs/avis2010

 

5. mars 2011 Matou, Liverpool

Lørdag 5. mars er det satt opp en middag med plass til 180 stk på Matou.
Starter kl 15.00 - 19.00 (Engelsk tid).

Tre Liverpool-legender(David Fairclough og Roy Evans er bekreftet), 21st Freth (2 lokale Anfield gutter som spiller) og Liverpoolhjerter Ragnhild. That is entertainment...

Phil Neal og feiring

Phil Neal (lengst til høyre) feirer en av sine utrolige fire Europacup-triumfer.

Søndag 10. april Liverpool

Boot room, Anfield kl 13.30

Omvisning, mat og underholdning med Liverpool-legende og Liverpoolhjerters Ragnhild Lund Ansnes. Muligheter for å kjøpe legende-og forfattersignert bok. Ta med kontanter (£35).

Arrangør supporterklubben (LFCSCSB) og Ving.

 

Søndag 10. april 2011 Liverpool sammen med Jimmy Case

Jimmy Case at Matou Restaurant 15.00 - 19.00 ( www.matou.co.uk)
Ragnhild Lund Ansnes writer of "Liverpoolhjerter" is also entertaining.
 

29. april 2011 Liverpool sammen med Phil Neal

Cafe Sports England (Carraghers restaurant) kl. 19.00

Mat og underholdning med Phil Neal og Ragnhild Lund Ansnes

Arrangør: Supporterklubben og Ving

 

27.mai 2011 Norsk Litteraturfestival, Lillehammer

Sted: Kulturhuset Banken klokka 2200.

Stig Inge Bjørnebye ("Løsrivelse") og Ragnhild Lund Ansnes ("Liverpoolhjerter").

En samtale om fotball og litteratur mellom Ragnhild Lund Ansnes og Stig Inge Bjørnebye om fotball og Liverpool, med utgangspunkt i erfaringer fra boka "Liverpoolhjerter" og prosjektet Ragnhild nå arbeider med, og Bjørnebyes erfaringer i boka "Løsrivelse". I tillegg skal Liverpool-poeten Paul Farley innlede og avslutte arrangementet med dikt (om Liverpool F.C. selvsagt!)

http://www.litteraturfestival.no/programmet/programmet/?fullText=27:Fredag&progType=when

Liverpool: poesi og galskap

Hva vil det si å heie på et engelsk fotballag? Hva vil det si å spille for et? Hvorfor er vi nordmenn så ekstremt opptatt av engelsk fotball? Hva gjør det egentlig med oss?
Ragnhild Lund Ansnes er journalist og forfatter. Hun har skrevet boka Liverpoolhjerter som handler om den norske fansen og kjærligheten til Liverpool fotballklubb. Stig Inge Bjørnebye har spilt for den legendariske klubben og skrevet boka Løsrivelse som handler om hans erfaringer som proffspiller, på godt og vondt. Sammen møtes de til en samtale om gleden, galskapen og kjærligheten til lærkula, og til laget som har kapret så mange norske fotballhjerter. I tillegg vil det bli fotballdiktopplesning av vår gjestende Liverpool-poet, Paul Farley .
Tid: Fredag 27 mai kl 22:00
Programserie: Banknatta

Oslo 31. juli 2011:

Klokka 14-16: Ragnhild er konfransier på gratis familiearrangement på Rockefeller i regi av Supporterklubben (LFCSCSB). Torstein Snekvik (vinner av MGP junior) spiller. Kle deg i rødt og kom! Tidligere Liverpool FC-manager og bootroomlegenden Roy Evans kommer også. Det blir salg av bøker og ta med medlemskort. Da får du hyggelig medlemspris i anledning at LFC kommer til Norge.

Klokka 19: Rockefeller. Supportertreff for de røde. Ragnhild underholder fra scenen med sitt skråblikk på supportertilværelsen og intervjuer selveste Roy Evans. Jamie Carraghers 23 Foundation skal auksjonere bort eksklusive saker og Betales feirer sitt jubileum med oss.