Juniorsatsning

Jeg er styremedlem i supporterklubben til Liverpool i Norge sammen med et styre bestående av svært dyktige folk med bred kompetanse. En av sakene vi har satset på etter at jeg ble medlem i styret er bedre tilrettelegging for barn. Vi har starta en juniorklubb (som er gull - man får to fine pakker i året, og supporterklubben er med på å sponse deler av innholdet slik at man får MYE stas for medlemsavgifta) og vi har laga egne juniorturer for barnefamiliene. 

Jeg har lagt merke til at mange reiser over som enkeltforeldre sammen med ett eller flere barn. Det er lett at man blir gående litt for seg selv i løpet av oppholdet. Derfor har vi laget juniorturer der man legger bedre tilrette for dem som reiser med barn - slik at barn kan bli kjent med andre barn og barneforelde kan slå seg sammen.

Det er bli-kjent-middag med quiz og premier første kvelden, det er omvisning der jeg oversetter (og legger litt til) på omvisningene, det er legendetreff (med oversettelse) og det er kamp. Supporterklubben varter opp med overraskelsesgave til barna, det er konkurranse med premie i løpet av oppholdet og jeg guider i byen utfra ungenes perspektiv og nivå.

De legges til høstferien og/eller vinterferien når ungene har skoleferie. 

Det er en sann glede å få planlegge og gjennomføre disse turene, for det er så mye glede, takknemlighet og energi i barna på tur. 

IMG_6470.JPG

Dette årets deltakere av juniorturen var ingen unntak. 50 deltakere fra hele landet som spredte glede og entusiasme på Anfield og i Liverpool. Jeg er stolt av den neste generasjonen av røde som skal ta over etter oss.

I dag var det omvisning på Anfield og lunsj i Boot Room-restauranten sammen med Phil Neal, Liverpool FCs mestvinnende spiller etterpå.

Super dag med ungene i Liverpools storstue der vi fikk se presserommet, som var gamle legendariske Boot Room, hjemmegarderoben, bortegarderoben, spillertunnelen, managers doug out (benken), og The Kop. Dessuten besøkte vi klubbmuseet på Anfield. Jeg syntes det var stor stas å se boka mi, Liverpoolhjerter, i første utstilling etter inngangen. Eller vent, betyr det at jeg er steingammel som har havna på museum?

IMG_6417.JPG

Se! Liverpoolhjerter har havna på museum! Bilde fra første utstillingsvindu på LFC-museet på Anfield.