Drømmetur

Natt til lørdag så det mørkt ut. Uværet herja ved Merseyside, og vekket mange fra søvnen da vinden piska mot husvegger -  og jeg var redd kampen i dag ville bli avlyst på grunn av flyvende, farlige objekter i sterk vind og oversvømt bane fra plaskregn. Man vet jo aldri med England. De er jo ikke akkurat veldig rusta mot uvær.

Men som ved et trylleslag gikk det troll i ord bursdagsmeldinga mi i morges til Roy Evans, mens regnet fortsatt bøtta ned: "Happy birthday! Hope the weather is just cleaning up the place for your birthday and for your three points later on today!"

Jeg er reiseleder for juniorturen til supporterklubben (LFCSCN) og Ving i helga. Den fine gjengen på bussen var overbevist om seier i dag, til tross for at West Bromwich lå foran oss på tabellen (dog bare med ett poeng). Her er rekker alle opp handa som mente vi kom til å vinne i dag:

IMG_3356.JPG

Jeg har med meg min gudsønn Nikolai fra Alta på konfirmasjonsgavetur. Nikolai er LFC-fan, men har aldri før vært i England. Derfor har jeg spart over noen år nå for å spandere en ukestur til Liverpool og kamp på Anfield. Gaven ble overrakt i form av et gigantisk gullgavekort da han ble konfirmert i vår.

Tenk, en gang bar jeg denne 15-åringen til dåpen, nå er han langt høyere enn meg...

IMG_6372.JPG

Vil anbefale flere faddere å gjøre som meg: I steden for å kjøpe store gaver til bursdager og jul, lag gavekort på penger som du setter inn på en reisekonto - som tilsammen blir tur til fotballmekka der alt er dekka. En drømmetur. Slik kan man investere i kvalitetstid sammen og store opplevelser sammen med sitt fadderbarn. Gjett om vi har fått store opplevelser i dag!

Dette er fjerde juniorturen som jeg er tilrettelegger og reiseleder for for supporterklubben. Etter å ha sust avgårde så mange skoleferier er mine egne unger også med denne gangen. Eldstemann Elias (8) har også med seg kompis Benjamin fra fotballaget på Vestbyen og pappaen og fotballtrener Morten Gulliksen.

Morten har vært i Liverpool en gang før mens Benjamin er her for første gang. Tenk for en opplevelse det er å få gå på supporterbutikken og kjøpe seg like drakter (og møte Jamie Carragher på vei inn), så få stå på selveste The Kop, den verdensberømte tribuna under kampen - som vi heldigvis vinner 2-1 - som forøvrig er kampresultatet min gudsønn gjetter på forhånd.

Så spiser vi på favorittrestauranten vår, Il Forno - men før vi kan spise, må vi vente på at Suso og hans følge blir ferdig med bordet. Da de går, får guttene ta bilde.

Ekstra stas for min lille arving som har valgt Suso på ryggen av en av sine drakter.

Etterpå møter vi på Skrtel også. Han spiser fisk og fyller lagrene etter jobben i forsvaret mot West Bromwich. Han smiler og spør guttene om de koste seg på kamp i dag. De bare nikka med store øyne. 

IMG_6411.jpg

Fantastisk å få være reiseleder, mamma, venn og gudmor på sånne dager, dere!